Kit Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Βοηθάμε τα παιδιά να αισθάνονται ασφαλή με τα συναισθήματά τους έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν υγιή επιλογές στη ζωή τους.

Σας υποστηρίζουμε στο ταξίδι σας στην ανατροφή ευτυχισμένων, συναισθηματικά έξυπνων, με ενσυναίσθηση και ψυχική ανθεκτικότητα παιδιών.

Θέλετε να βοηθήσετε το παιδί σας να αναπτύξει συναισθηματική νοημοσύνη αλλά δεν έχετε τους φυσικούς πόρους για να το κάνετε αποτελεσματικά; Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε!

Ας μεγαλώσουμε μαζί μια συναισθηματικά έξυπνη γενιά!

Happy family silhouette on the sunset
Happy young parents with a little daughter stand under blooming pink tree outside

“Αγαπώ και γνωρίζω τον εαυτό μου Βρίσκω την ηρεμία μέσα μου”

Δημιουργήστε ένα ασφαλές και στοργικό περιβάλλον για το παιδί σας να μάθει, να συζητήσει και να εκφράσει τα συναισθήματά του με το Kit Συναισθηματικής Νοημοσύνης  “Το μέρος που αγαπώ, γνωρίζω τον εαυτό μου & βρίσκω την ηρεμία μέσα μου”. Αυτό είναι ένα μέρος για να παίξετε και να αναπτύξετε τις δεξιότητες του παιδιού σας στη συναισθηματική νοημοσύνη.

Συμπεριλαμβάνεται αναλυτικός οδηγός.

Παρουσιάζουμε το “Απόλυτο Πακέτο Συναισθηματικής Διαχείρισης”:  Ενδυνάμωση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης των παιδιών!”  Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει γονείς και εκπαιδευτικούς στη διδασκαλία των παιδιών πώς να αναγνωρίζουν, να επισημαίνουν και να κατανοούν τα συναισθήματά τους, καθώς και να αναπτύσσουν αποτελεσματικές στρατηγικές για τη διαχείρισή τους.
Περιλαμβάνει μια σειρά από εργαλεία και δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τα παιδιά να περιηγηθούν στα περίπλοκα συναισθήματά τους και να χτίσουν κρίσιμες δεξιότητες συναισθηματικής νοημοσύνης.

Τι περιέχει το κιτ Συναισθηματικής Νοημοσύνης σε ψηφιακή μορφή

Ψηφιακό εκτυπώσιμο Πακέτο Συναισθηματικής Διαχείριση.  Παρέχεται σε μορφή PDF

Δείτε τι θα βρείτε σε αυτό το πακέτο:

Τι περιέχει το κιτ Συναισθηματικής Νοημοσύνης σε έντυπη μορφή

Χρησιμοποιώντας το “Απόλυτο Πακέτο Συναισθηματικής Διαχείρισης”, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας που υποστηρίζει τα παιδιά στην κατανόηση και τη διαχείριση των συναισθημάτων τους αποτελεσματικά. Μέσα από συναρπαστικές δραστηριότητες, ουσιαστικές συζητήσεις και πολύτιμους πόρους, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που απαιτούνται για την πλοήγηση στις προκλήσεις της ζωής και την οικοδόμηση ανθεκτικότητας. Επενδύστε και ενδυναμώστε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας σήμερα και εφοδιάστε το με τα εργαλεία για να ζήσει μια ισορροπημένη, συναισθηματικά συνειδητοποιημένη και ικανοποιητική ζωή!

Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο για τα παιδιά (και τους ενήλικες!) να εξερευνήσουν τα συναισθήματά τους δημιουργήστε μια χαλαρωτική γωνιά στο σπίτι ή την τάξη σας με το Πακέτο Συναισθηματικής Διαχείρισης .

Τώρα μπορούμε να διδάξουμε παιχνιδιάρικα στα παιδιά 2-10+ πώς να πλοηγούν τα μεγάλα συναισθήματα μέσω παιχνιδιών και δραστηριοτήτων για την ανάπτυξη κοινωνικο συναισθηματικών δεξιοτήτων.

Με τα εργαλεία του καθοδηγεί τους ενήλικες βήμα-βήμα μέσα από τη δημιουργία της Γωνίας Ηρεμίας και τη χρήση πρακτικών που βασίζονται στην ανάπτυξη των δυνάμεων των παιδιών.

Tips Για να δημιουργήσετε το απόλυτο γαλήνιο μέρος, σας προτείνουμε να προσθέσετε τα εξής:

 • Όλες τις αφίσες και τις κάρτες από το πακέτο “Η Γωνία Ηρεμίας μου”
   Άνετο κάθισμα (π.χ. πουφ και μαξιλάρια)
 • Βιβλία για συναισθήματα/μερικά από τα αγαπημένα τους βιβλία
 • Εργαλεία για τις στρατηγικές ηρεμίας, π.χ. μπλοκ ζωγραφικής, πλαστελίνη, παιχνίδια pop it ή
  spin, μπάλα Hoberman για εξάσκηση στις αναπνοές ή/και παζλ
  Μπορείτε να κάνετε το χώρο σας όσο απλό ή υπερπαραγωγή θέλετε! Μπορείτε να προσθέσετε
  μερικά διακοσμητικά τοίχου, κρεμαστή κουρτίνα που δίνει μια αίσθηση απομόνωσης, καθρέφτες ή
  οτιδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να αρέσει / ή ακόμα καλύτερα διαλέξει το παιδί σας!

Είπαν για το KIT

Θέλω να σας μεταφέρω τα συγχαρητήρια μου για όλο το project που έχετε κάνει φαίνεται ότι έχει μέσα έμπνευση, αγάπη, προσωπικό χρόνο και κόπο.
testimonials
Τ. Σ.
Μητέρα και Κοινωνική Λειτουργός
Είναι απίστευτο το πως ο 3 χρονών γιός μου μπορεί να αναγνωρίσει την συναισθηματική του κατάσταση και να μου δείξει το χρώμα που έχει το συναίσθημά του.
testimonials
Μ. Π.
Μητέρα ενός αγοριού 3χρ.
Με το Κιτ φύγαμε από τις τιμωρίες και τις φωνές. Μπορώ να πω πως πρώτα βοήθησε εμένα στην διαχείριση του δικού μου θυμού. Μπορώ να καταλάβω πλέον τι συμβαίνει στα παιδιά μου και να τα βοηθήσω να εκφράζουν τις ανάγκες τους με πιο αποδεκτούς τρόπους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.
testimonials
Γ. Λ.
Μητέρα 2 παιδιών , 4 & 7χρ.