ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ

ΓΟΝΕΙΣ

οΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Θέλετε να μάθετε μαζί με άλλους γονείς;

Ομαδικό πρόγραμμα Θετικής Διαπαιδαγώγησης

Αυτό είναι για ΕΣΑΣ αν θέλετε να:

  • Καταλαβαίνετε πραγματικά ΓΙΑΤΙ τα παιδιά συμπεριφέρονται  όπως συμπεριφέρονται και πώς να διαχειρίζεστε τις προκλητικές συμπεριφορές,
  • Βοηθήστε το παιδί σας να διαχειριστεί καλύτερα τα μεγάλα του συναισθήματα (που επηρεάζουν όλη την οικογένεια),
  •  Να είστε σε θέση να διαχειρίζεστε τις πυροδοτήσεις σας σαν γονέας, ώστε να μην αισθάνεστε ότι προκαλείτε τραύματα στο παιδί σας.
  • Μάθετε πρακτικά, βασισμένα στην επιστήμη εργαλεία και στρατηγικές για να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο πλαίσιο γονικής μέριμνας,
  • Δημιουργήσετε μια πιο ήρεμη, με έλεγχο ενέργεια με κατανόηση στις αλληλεπιδράσεις με το παιδί σας,
  • Απαλλαγείτε από τη γονεϊκή γκρίνια, την επανάληψη εντολών, και το συναίσθημα της απόγνωσης και της απελπισίας και απολαύστε περισσότερο τον κοινό χρόνο με τα παιδιά σας,
  •  Να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και επίγνωση στις αποφάσεις σας ως γονιός και να απορρίψετε συνήθειες που έχετε μαζί σας από την παιδική σας ηλικία,
  •  Μάθετε πώς να θέτετε σαφή, υγιή και με αγάπη όρια, με ενσυναίσθηση και να αντιμετωπίζετε την απώθηση/αψήφιση αυτών (δοκιμή ορίων),
  •  Αλλάξτε την κουλτούρα μέσα στην οικογένειά σας, ώστε εσείς (και ο σύντροφός σας) να αγχώνεστε λιγότερο.
slider8.jpg

Τι να περιμένεις

Αυτό το απίστευτο Πρόγραμμα 12 εβδομάδων είναι ένα σκηνικό καθοδήγησης μικρών ομάδων που παρέχεται διαδικτυακά γεμάτο αξία.
Μαθαίνοντας από την άνεση του σπιτιού σου και ίσως και με τις πιτζάμες σου ;

Εβδομαδιαίες ζωντανές συνεδρίες με τη Δώρα

Κάθε εβδομάδα εξερευνούμε έναν νέο τομέα της Συναισθηματικά Έξυπνης γονεϊκότητας σε μια συνεδρία 1-1,5 ώρα. Οι γονείς έχουν πρόσβαση στην ηχογράφηση κάθε συνεδρίας, ώστε να μπορούν να καλύψουν γρήγορα τη διαφορά εάν χάσουν μια συνεδρία.

 

Τα θέματα του προγράμματος είναι:

Αποκτήστε ιδέες, κατανόηση και πρακτικές στρατηγικές που θα προσθέσετε στην εργαλειοθήκη ανατροφής σας. Εφαρμόστε τις συγκεκριμένες στρατηγικές κάθε εβδομάδα και αξιοποιήστε τις δεξιότητές σας καθώς προχωράτε. Και όλα αυτά, από την άνεση του δικού σας χώρου!

Bonus παροχεσ

interview

Ιδιωτικές συνεδρίες συμβουλευτικής και υποστήριξης 1:1 με τη Δώρα

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 2 ιδιωτικές συνεδρίες με τη Δώρα. Οι γονείς ενθαρρύνονται να κάνουν κράτηση για αυτές τις συνεδρίες καθοδήγησης μετά από περίπου την 3η εβδομάδα, ώστε να έχουν κάποιες βασικές γνώσεις για να ξεκινήσουν και να χρησιμοποιήσουν.

Ιδιωτική Ομάδα στο Facebook

Θα μπορέσετε να συνεχίσετε τη σύνδεση και να μαθαίνετε μέσα από μια ιδιωτική κοινότητα του Facebook, όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις ειδικά για την οικογένειά σας, η Δώρα θα κάνει check in, θα απαντήσει σε ερωτήσεις της κάθε εβδομάδας.

Εκτυπώσιμο εκπαιδευτικό Υλικό

Θα λαμβάνετε υλικό κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να συγκεντρώσετε και να δημιουργήσετε τη δική σας εργαλειοθήκη Συναισθηματικής Νοημοσύνης για την οικογένειά σας.
Αποθηκεύστε και εκτυπώστε τα, κρατήστε τα για τα επόμενα χρόνια και ξανά επισκεφτείτε τα όταν χρειαστεί.

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφασίσετε είναι να διαβάσετε όλες τις παραπάνω πληροφορίες και μετά να κλείσετε μια δωρεάν συνεδρία με τη Δώρα. Το πρόγραμμα απευθύνετε σε γονείς που ενδιαφέρονται σοβαρά να αλλάξουν τη δυναμική και την κουλτούρα στην οικογένειά τους – η καθοδήγηση γονέων είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό.

Συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα επικοινωνίας και περιμένετε να επικοινωνήσει η ομάδα μας μαζί σας!

Γενικά οι περισσότεροι γονείς στο πρόγραμμα έχουν παιδιά έως 12 ετών.

Η Δώρα σας παρέχει όλες τις γνώσεις, τα εργαλεία και τις στρατηγικές που έχει συγκεντρώσει τα  τελευταία 5 χρόνια από τις εκπαιδεύσεις και την υποστήριξη οικογενειών. Έχει λάβει την απαραίτητη μάθηση, την εκπαίδευση και την 1:1 εργασία που της επιτρέπει να υποστηρίζει σε βάθος τις οικογένειες, χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη, εξατομικευμένη προσέγγιση. Και κάπου δώ έρχεσαι ΕΣΥ και η προσωπική σου προσπάθεια. Εάν δεν κάνεις τη δουλειά, δεν εφαρμόσεις τις στρατηγικές και δεν κάνεις τις μικρές τροποποιήσεις και αλλαγές που χρειάζονται, δεν θα δεις αποτελέσματα. Θυμήσου: «Αν τίποτα δεν αλλάξει τώρα, τίποτα δεν θα αλλάξει και στο μέλλον».

Όλες οι συνεδρίες καταγράφονται και ανεβαίνουν σε μια ιδιωτική ενότητα στο Youtube. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν την ηχογράφηση όταν χρειαστεί. Οι σύντροφοι ή οι σύζυγοι είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν εάν δεν επιθυμούν να παρευρεθούν ζωντανά.

Υπάρχουν διαφορετικές επενδυτικές επιλογές για τους γονείς, ανάλογα με την κατάστασή σας, τις ανάγκες σας και τι ταιριάζει καλύτερα στην οικογένειά σας. Η Δώρα ενθαρρύνει τους γονείς να κάνουν κράτηση για μια δωρεάν συνάντηση στο Zoom, μιλήστε μαζί της και συζητήστε ποια θα ήταν η καλύτερη εφαρμογή.
Προσφέρονται προγράμματα πληρωμών ώστε να μπορείτε να πληρώνετε με μικρές, διαχειρίσιμες δόσεις.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε κάποιο από τα ομαδικά μας προγράμματα συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Κατέβασε δωρεάν υλικό για παιδιά και γονείς